Autor

Carlos Bernardo González Pecotche

Pedagog i escriptor, Carlos Bernardo González Pecotche, creador de la Logosofia, conegut també com Raumsol, va néixer a Buenos Aires, Argentina, l`11 d’agost de 1901.

Des de molt jove va abordar, des de la seva visió particular, els problemes humans. L'11 d'agost de 1930, a la ciutat de Còrdoba (Argentina), va fundar la primera Escola de Logosofia, amb l'objectiu de divulgar aquests originals coneixements. Des d'aquest moment va dedicar la seva vida a la realització de l'obra de superació humana que és avui l'objectiu principal de la Fundació Logosòfica.

Va impulsar la creació de vuit centres d'activitat logosòfica (quatre a l’Argentina, tres al Brasil i un a l’Uruguai), així com l'Escola Primària Logosòfica "11 de Agosto" a Montevideo.

És autor d'una extensa producció literària: va escriure 21 llibres sobre la Logosofia en diversos gèneres. Va editar dues revistes i un diari dedicats exclusivament a explicar i difondre els coneixements logosòfics. Va dictar més d'un miler de conferències a l’Argentina, el Brasil i l’Uruguai. Va mantenir al llarg de tota la seva vida un intens contacte amb estudiosos de la Logosofia de tot el món, així com amb personalitats de la cultura de Sud-Amèrica i Europa, publicant periòdicament en revistes i diaris de renom tant a l’Argentina com a les principals capitals europees .

Paral•lelament a la seva prolífica tasca literària i la seva intensa dedicació a la Fundació Logosòfica, va desenvolupar la seva activitat professional en l'àmbit empresarial.

Carlos González va morir el 4 d'abril de 1963, deixant una obra que continua creixent i expandint-se pel món.

En l’actualitat hi ha centres d'estudi, a més de a l’Argentina, a l’Uruguai i al Brasil, on gaudeixen de reconeixement estatal, a d’altres països com ara Veneçuela, Mèxic, Estats Units, Equador, Austràlia, Israel i Espanya.

Existeixen Centres d'Ensenyament que imparteixen el programa oficial i apliquen la Pedagogia Logosòfica a l’Argentina (Buenos Aires), a l’Uruguai (Montevideo) i al Brasil (Brasília, Bel Horizonte, Rio de Janeiro, Chapecó i Goiania).

Els seus llibres es continuen editant a través de l'Editorial Logosòfica i han estat traduïts a d’altres idiomes (anglès, francès, italià, català, esperanto, hebreu ...)