Activitats: Tertúlies, Conferències, Trobades

Conferències Públiques

L'Associació d'Estudis Logosòfics de Barcelona organitza periòdicament conferències gratuïtes dirigides al públic en general per informar i donar a conèixer la Logosofia.

Cursos d’Informació

La nostra entitat ofereix cursos d'informació gratuïts per a totes aquelles persones interessades en conèixer i rebre informació sobre la Logosofia.

Diada de Sant Jordi i Dia Internacional del Llibre

El dia 23 d'abril Catalunya commemora el Dia de Sant Jordi i també el Dia internacional del llibre. Aquesta activitat ofereix una especial oportunitat per promoure entre els ciutadans la lectura i el coneixement.

Des de fa diversos anys l'Associació d'Estudis Logosòfics de Barcelona participa amb el seu estand que posa a l'abast del públic en general, entre d’altres bibliografies, la publicada per l'autor de la Logosofia, Carlos Bernardo González Pecotche.

Saló del Llibre ( Fira de Barcelona)

L'Associació d'Estudis Logosòfics de Barcelona va participar en diverses edicions de la fira del llibre ubicada a "La Fira de Barcelona" (Montjuïc) representant l'Editorial Logosòfica i presentant la bibliografia de Carlos Bernardo González Pecotche, autor de la Logosofia.

Dins les activitats de la Fira del Llibre, també s'han organitzat conferències públiques i activitats informatives al públic present.

Les Festes de la Mercè (Plaça de Catalunya)

Organitzada per l'Ajuntament de Barcelona a través de l'Institut de Cultura (ICUB) 'la Mercè' és la major festa popular, celebrada cada any per commemorar el dia de la ciutat de Barcelona. S'estima que reuneix entre 1.500.000 i 2.000.000 de visitants. Durant els dies de festa són ocupats un gran nombre d'espais públics amb una programació que difon la cultura popular de tot Catalunya i presenta als ciutadans arts de carrer, cercaviles, concerts, balls tradicionals i els treballs de les associacions barcelonines.

Els anys 2010, 2011 i 2012 l'Associació d'Estudis Logosòfics de Barcelona va participar de les activitats de la Mercè amb un estand informatiu i va realitzar un taller per a pares i nens: 'Paraules per conrear un món millor'.

Mostra d’Entitats del districte de Les Corts

Organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, la Mostra d'Entitats té com a objectiu principal fer d'aparador perquè la ciutadania conegui els projectes i activitats que desenvolupen les entitats del barri.

Des del 2006, l'Associació d'Estudis Logosòfics de Barcelona participa cada any amb un estand informatiu i realitzant activitats pedagògiques per als nens i les seves famílies. Aquestes activitats tenen com a principal objectiu difondre la Pedagogia Logosòfica, on es potencia l'estimulació del pensar i del sentir als nens i als adults.